Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Bakwagen rijdt zich vast in Zierikzee

Toegevoegd: 03-05-2024, 21.35 uur
De bestuurder van de bakwagen heeft een bekeuring gekregen.
De bestuurder van de bakwagen heeft een bekeuring gekregen.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE –  Een bakwagen reed zich vrijdagmorgen vast in een plantsoen in Zierikzee. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.


De handhavers van gemeente Schouwen-Duiveland kregen vanmorgen de opdracht van de politie om naar een incident met een vrachtwagen te gaan. Ter plaatse bleek dat een bakwagen zich had vastgereden in het gras op een locatie waar je niet mag komen met een voertuig. De personen in de bakwagen hadden goederen om te lossen bij zich, maar niet de juiste spullen om deze spullen te lossen. Volgens de handhavers hadden ze daarom zover mogelijk naar de voordeur gereden, maar kwamen vast te zitten in de drassige grond.

In overleg met de bezorgdienst is er besloten dat er een sleepdienst zou worden geregeld. Ista uit Oosterland is ter plaatse gekomen om de bakwagen uit het grasveld te trekken. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (13-5-2024 om 10:49)
Aan alle voor afgaande opmerkingen Als ik iets fout doe word ik ook bestraft . Waarom zou een buitenlandse overtreder niet gestraft mogen worden ?.
bram (5-5-2024 om 11:29)
Handhavers op hun best, boete gegeven Jezus help die man de blubber uit en ga weer verder met je kansloze baantje.
M@rk (4-5-2024 om 17:00)
@Kees. Dus "hard werkende" mensen mogen alle regels aan de laars lappen en hoeven geen boetes te krijgen? Dit is allemaal oorzaak en gevolg. Als z'n baas nu gewoon de juiste spullen had meegegeven of als hij dat zelf had meegenomen dan had hij gewoon op straat kunnen lossen en de spullen met steekwagen/pompwagen naar de woning kunnen brengen.
sat (4-5-2024 om 15:16)
Kees u vindt hij dat mag doen hij mag daar niet rijden punt uit de politie doen gelukkig nog hun werk
jan uit Vlissingen (4-5-2024 om 13:28)
@Kees, nee het is heel stoer om openbaar groen e.d. kapot te rijden.
Kees (4-5-2024 om 10:14)
Stoer om hard werkende mensen gelijkt te bekeuren en zelf in je ðtoere pakkie rond te lopen en dan vinden je het gek dat er veel mensen een hekel aan jullie hebben
Cookie-instellingen beheren