Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Porsche Cayenne crasht in Goes, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 04-05-2024, 06.44 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft zaterdagmorgen een bestuurder van een Porsche Cayenne aangehouden nadat hij betrokken was bij een crash op de A256 bij Goes. De man raakte niet gewond.


De politie, ambulancedienst en de brandweer werden vanmorgen omstreeks 05.05 uur opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de op- en afrit bij het Van der Valkhotel in Goes. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder van een Porsche Cayenne uit de bocht gevlogen. Bij de crash raakte de man een boom en kwam ondersteboven in een sloot tot stilstand.

De man is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Vervolgens is de man door de politie aangehouden. De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen. Een medewerker van de Provincie is ter plaatse gekomen om de schade aan de berm, boom en het wegdek vast te leggen en de ravage op te ruimen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (4-5-2024 om 14:43)
@Kees100: Het ligt niet aan de weg, het ligt aan de bestuurder(s).
lieke (4-5-2024 om 13:52)
@kees mooi toch. als de wet je maar een tik op je vingers geeft zal een boom de echte straf uitvoeren
Drica (4-5-2024 om 13:25)
Die bomen in de bocht zijn volgens mij voor sommige snelheidsduivels een doorn in het oog. ze denken dat hun auto de bal is en de bomen de kegels van hun bowlingbaan. Meestal staan die bomen er al tig jaren en zullen ook deze poging tot omverrijden doorstaan. Anders loopt het af met die dure Gouden Koeien.
Henk (4-5-2024 om 12:57)
@Kees100: Moeten dan alle bomen maar weggehaald worden, omdat er eventueel wel eens iemand tegenaan zou kunnen rijden? Gewoon normaal rijden, dan is er niks aan de hand. Kan al dat fraaie groen gewoon langs de weg blijven staan.
fietser (4-5-2024 om 11:17)
@ Kees100 gewoon een kwestie van rijden onder invloed en veel te hard de afrit genomen. Hopelijk heeft ie er van geleerd.
Kees100 (4-5-2024 om 08:35)
Pluimpje voor de weg beherder, een boom precies in de buiten bocht, als er dan iets mis gaat weet je zeker dat het goed raak is. Ik weet het zal niet te zachtjes gegaan zijn maar toch, maak de wegen veiliger
Cookie-instellingen beheren