Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij botsing Rondweg Biggekerke (N288)

Toegevoegd: 11-05-2024, 12.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

BIGGEKERKE – Bij een ongeval op de N288 tussen Koudekerke en Biggekerke zijn vanmorgen meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Het ongeval zorgde voor vertraging op de weg.


Het ongeval gebeurde zaterdagmorgen omstreeks 10.55 uur op de kruising van de Rondweg Biggekerke, de Bergweg en de Koudekerkseweg. Door nog onbekende oorzaak botste meerdere voertuigen op elkaar. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Eén van de personen is onderzocht op nekklachten. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De betrokkenen hebben de benodigde schadeformulieren ingevuld. Ondertussen is één van de auto’s afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (11-5-2024 om 19:01)
@Richard, idd plots stoppen voor overstekende fietsers, geen richting op rotondes, achterlijke acties waar de tourist zich mee bezighoud, alle gevolgen van dien! Lesje” hoe rij ik in het buitenland “
Richard (11-5-2024 om 14:54)
af en toe slaat daar wel eens een auto af.... of er is iemand plots gestopt voor overstekende fietser (dan doen Duitse automobilisten af en toe...) en als je dan dicht op je voorganger zit (of zit te suffen oid).
Cookie-instellingen beheren