Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel A58 dicht vanwege aanrijding, flinke file

Toegevoegd: 12-05-2024, 12.25 uur - Update: 12-05-2024, 22.30 uur
Door: Roland de Jong

SCHORE - De Vlaketunnel (A58) richting Bergen op Zoom is aan het begin van de middag dicht geweest vanwege een ongeval met meerdere voertuigen. Het ongeval zorgde voor flink wat verkeershinder.


In de tunnel vond rond 11.30 uur een botsing plaats tussen meerdere voertuigen, waaronder ook een motor. Omdat werd uitgegaan van een aanrijding met letsel, werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. Volgens de politiewoordvoerder raakte de motorrijder flink gewond. Bergers zijn opgeroepen om de betrokken voertuigen af te voeren.

Rijkswaterstaat meldde rond 13.00 uur vanaf knooppunt De Poel bij Goes nog een file van bijna drie kilometer aan stilstaand verkeer richting Bergen op Zoom. De extra reistijd bedroeg toen ruim 20 minuten. Het verkeer wordt omgeleid via de omleidingsroute U15. Het ingesloten verkeer voor de Vlaketunnel wordt via de vluchtstrook langs het incident geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (13-5-2024 om 11:38)
Altijd weer heerlijk op de weg met die feestdagen en weekends met mooi weer.
Anoniem (13-5-2024 om 09:26)
Doorstroming is juist beter als snelheidsverschillen kleiner zijn 'Mijnmening'.....het zijn de idioten die harder dan 100km/u gaan die de verstoringen veroorzaken.
Tamara van den Berg (13-5-2024 om 09:14)
Vertraging van 20 min? Wij hebben er 2,5 uur over gedaan om vanuit Terneuzen voorbij de vlaketunnel te komen. (via omleiding na omleiding). de hele polder stond vol en dicht.
Annio (12-5-2024 om 20:54)
Snelheid heeft niets met ongevallen te maken, juiste de gehaaste personen in deze auto’s (die rijden ook bij 100 nog steeds 160 km/u). En de nieuwere auto’s die automatisch afremmen omdat ze te “hard” gaan of te dicht op hun voorganger rijden. Komen verkeersveiligheid niet ten goede en dat zijn NL-ers. Duitsers zijn verplicht af te remmen voor een tunnel. Dus lieve mede weggebruikers bij drukte neem wat afstand, dan is er meer afstand om op tijd te remmen en waarschuwingslichten aan te zetten. Iedereen wil graag levend zijn/haar eind bestemming halen.
Koos P. (12-5-2024 om 19:54)
@Meg, Ik denk dat veel mensen schrikken van alle camera's die er hangen. Rij je dan net iets harder dan 100km/u, dan trap je uit schrikreactie hard op de rem om een boete te voorkomen. Niet iedereen weet dat die camera's er niet hangen voor snelheidsmetingen.
Drica (12-5-2024 om 17:58)
@Mijnmening: Wat je ook aan de snelheid aanpast , anticiperen is een gouden gedrag in het verkeer. De wegen zijn geen racebanen! Ieder1 wil rijden en veilig op de geplande bestemming aankomen.
Cookie-instellingen beheren