Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook op 3e locatie in Vlissingen geschoten, 'Alle rechercheurs ingezet'

Toegevoegd: 14-05-2024, 11.16 uur - Update: 14-05-2024, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet momenteel onderzoek in de Scheldestraat in Vlissingen. In de straat zijn schoten gelost ter hoogte van een restaurant. In de afgelopen 24 uur werden in de stad ook al twee andere schietpartijen gemeld.


Volgens de politie is rond 10.00 uur een kogelinslag gemeld bij een pand aan de Scheldestraat. Er zou niemand gewond zijn geraakt. De omgeving is door agenten en handhavers afgezet. De Forensische Opsporing van de politie gaat ter plaatse sporenonderzoek doen.

Gisteravond vond rond 19.15 uur een schietincident plaats bij de kruising van de Minister Lelystraaten het Pablo Picassoplein. Afgelopen nacht werd omstreeks 04.20 uur ook nog geschoten op een woning aan de Hercules Segherslaan. "Natuurlijk onderzoeken we of er een verband is met de eerdere schietpartijen. Alle beschikbare rechercheurs in Zeeland worden nu ingezet", zo laat de politie weten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsja (15-5-2024 om 19:51)
@Pieter, het houden van mijn snavel bepaal ik gelukkig zelf. Net zoals jijzelf kan bepalen of je punten em/of komma's gebruikt in je reactie. De scheldestraat (waar ik toevallig woon) is niet bepaald een straat waar nooit wat gebeurd. Ik zou je haast uitnodigen eens een avondje uit mijn raam te komen kijken
Pieter (15-5-2024 om 03:18)
@tsja dan is het de k ik beter om Je snavel te houden, dit gebeurt overal dus een probleem wijk probleem is dit niet in de scheldestraat gaat hey ook nooit mis maar dat er nu wat gebeurd is het dan het wilde westen… stelletje sensatiezoekers
Anon (14-5-2024 om 20:35)
@Arthur, je slaat de spijker op z'n kop.
Tsja (14-5-2024 om 20:22)
Ik woon nog maar net in Vlissingen maar kan precies de probleemwijken aanwijzen. Gek genoeg is het voor de politie en gemeente het niet mogelijk deze buurten eens flink op te schonen en de rotte appels er uit te vissen. Misschien wordt het eens tijd voor preventieve huiszoekingen ipv preventief fouilleren.
Arthur (14-5-2024 om 19:33)
Als men de 3e wereld blijft importeren, glijden we vanzelf af naar dat bedroevende niveau.
Dré (14-5-2024 om 17:39)
Ik denk zomaar dat het niet de bedoeling was / is om iemand te raken @ Koos.
Cookie-instellingen beheren