Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Vrouw gewond bij ongeluk A58

Toegevoegd: 03-05-2012, 09.37 uur
Het eenzijdige ongeval op de A58.
Het eenzijdige ongeval op de A58.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een eenzijdig ongeluk op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is woensdagavond een vrouw gewond geraakt.

Het slachtoffer reed rond 19.20 uur met haar voertuig tegen de vangrail op de rijbaan richting Middelburg. Volgens de politie kwam de vrouw met haar hoofd tegen de voorruit en klaagde ze hierna over hoofdpijn. De vrouw is zelf naar de huisartsenpost gegaan om zich te laten behandelen.


De auto moest worden weggesleept. Een deel van de A58 was korte tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-5-2012 om 17:12)
Aquaplaning is daar zeker aanwezig bij slecht weer. maar een spoor is net 40-50 cm breed, genoeg ruimte om "ernaast" te rijden terwijl je gewoon op je eigen rijstrook kunt blijven. het zogenaamd niet verwachten dat iemand 90 rijdt voor je is onzin, daar moet je op voorbereid zijn met dit weer
R (4-5-2012 om 20:22)
Ik ga daar gewoon links rijden die rijbaan is nog heel.De rechter baan is door zwaar verkeer dan veranderd in 2 sloten water.De weg mag dan wel slecht zijn, maar je zit zelf achter het stuur...je kan het ook ff iets rustiger doen.Ik vraag me wel af waar onze wegenbelasting heen gaat...
Souburger (4-5-2012 om 18:02)
Gewoon een rot weg dek daar! niks geen water afvoer je ziet geen ene donder. en je hoeft daar helemaal niet hard voor te rijden om in de slip te raken. en dat 90 rijden dat is pas gevaarlijk vooral op dat wegdek waar je niks ziet als er een auto voor je rijd verwacht je niet dat er daar een 90 rijd!
Dima (4-5-2012 om 14:06)
Ik weet niet niet wat de oorzaak van dit ongeval is, maar dat er te hard gereden is moge duidelijk zijnSnelheid aanpassen aan weersomstandigheden is een eerste vereiste ten opzichte van eigen veiligheid maar zeker ook een plicht t o v uw medeweggebruikers ! Het is nu nog [redelijk] goed afgelopen!
Vlissinger (3-5-2012 om 20:44)
Aquaplaning...nee... eigenwijs en het rijgedrag niet willen aanpassen bij extreem weer. zeker in zo'n auto! nadenken.. dit had niet nodig geweest
Bestuurder (3-5-2012 om 19:57)
Ja geef de weg maar de schuld hij is niet alles oke. maar een paar km voor haar glijpartij haalde mevrouw ons in. wij reden hooguit 90 vanwege het slechte weer harder vonden we te gevaarlijk ondanks nieuwe banden onder onze auto.. wij kwamen wel thuis met een paar km per uur minder.
Cookie-instellingen beheren