Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Slachtoffer N288 komt uit Koudekerke

Toegevoegd: 21-08-2016, 10.21 uur
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De fietser die vannacht op de Rondweg Koudekerke (N288) ernstig gewond raakte bij een aanrijding is een 34-jarige man uit Koudekerke. Dat zegt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 02.25 uur tussen de rotondes bij de Braamweg (Karreveld) en die bij de Middelburgsestraat (N660). De fietser werd aangereden door een personenauto die richting Vlissingen reed. Het ongeval is opmerkelijk want op de Rondweg Koudekerke zijn brommers en fietsers niet toegestaan.

De patiënt is ter plekke behandeld en vervolgens elders naar een traumahelikopter gebracht. Volgens de politie is het slachtoffer per helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Het is volgens de politie nog onduidelijk waarom de man op de Rondweg fietste.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (21-8-2016 om 11:46)
Ook op de N57 zie ik vaak fietsers op de rotondes oversteken. Kennelijk staat het niet goed aan gegeven of denkt men zo is het korter. Ook heb ik ze al op de weg zelf zien fietsen. Levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren