Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger gooit urine naar agenten

Toegevoegd: 24-08-2016, 14.46 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 53-jarige Vlissinger heeft vannacht urine gegooid naar een agent die was afgekomen op een melding van geluidsoverlast.


De politie werd vannacht even voor één uur voor de tweede keer die nacht naar het appartement van de man gestuurd. “De bewoner maakte zoveel verbaal lawaai dat hij daarmee zijn buren uit de slaap hield. Omdat de man weigerde de agenten binnen te laten, werd een machtiging tot binnentreden voorbereid door de officier van dienst.”

“In afwachting van de toestemming bleven de agenten in de buurt van het appartement staan. De overlastgever merkte dit op, opende een raam en uitte beledigingen richting de agenten. Ook gooide hij een flesje urine naar buiten. De inhoud ervan besmeurde één van de agenten indirect”, aldus de politie.

Hierna werd besloten de voordeur te forceren. Vervolgens kon de man, die volgens de politie rustig in een stoel zat te wachten, worden aangehouden. Omdat de man bekend staat als een overlastgevend persoon is hij overgedragen aan een andere hulpverlenende instantie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (26-8-2016 om 00:16)
@Cerebrus (en nu goed geschreven..) Jammer dat je het zo af doet. Het lijkt meer op een gevalletje van bek vol tanden. Geef nou eens een goed argument. Misschien snap ik je dan wel. En symbolisch geleuter....... Wel eens opgezocht wat het eigenlijk betekend?
Cerebrus (25-8-2016 om 15:20)
Dit soort figuren zijn niet te helpen met "hulp". Allemaal symbolisch geleuter.
Jeff (24-8-2016 om 20:47)
@Cerebus... Wel ja, waarom ook niet... Duw hem maar in een kamp. Maar wat nou als die man eens geholpen zou worden zoals het eigenlijk hoort als SAMENLEVING (woordje zegt al genoeg he..) zijnde. Als ik jou zo begrijp hoort deze man per definitie niet thuis in onze "samenleving". Misschien het probleem eens van een andere kant bekijken. Misschien eens kijken naar de mislukte politiek en alle onheil eromheen. Wie weet, heel misschien is het wel een probleem met bijvoorbeeld het niet voor medicatie kunnen betalen. Goed dat we het weten, geen geld of nodige zorg = kamp. En nu zullen er wel roepen.. "Het ging toch niet om geld, hoe haal je dat erbij?!?" Jammer genoeg begint het daarmee bij goede zorg, en dat is iets wat deze man hard nodig heeft
P. den Hollander (24-8-2016 om 19:53)
Volledig met spreker eens , Cerebrus dus.
annie (24-8-2016 om 17:51)
wat een triest figuur, en word wie naar huis gestuurd?
Cerebrus (24-8-2016 om 17:32)
Wat moet je nou als samenleving met dit soort figuren? Richt daar maar eens een kamp voor op, voor dat soort notoire overlastgevers die de samenleving handenvol geld kosten. Kunnen ze elkaar lekker wakker houden.
Cookie-instellingen beheren