Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Hennep en hasj gevonden in auto

Toegevoegd: 26-09-2016, 11.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de nacht van zondag op maandag werd er een melding gedaan bij de politie dat er mogelijk gedeald zou worden vanuit een auto bij het Dokje van Perry in Vlissingen.


Naar aanleiding van de omschrijving van de situatie door deze getuige zijn agenten door de meldkamer naar de plek gestuurd waar een en ander plaats zou vinden. De agenten troffen een auto aan met daarin vier personen. Aan de aanwezigen werd uitgelegd wat de melding was en door de agenten werd de uitlevering van alle aanwezige drugs gevorderd. Er kwam geen reactie uit de auto.

De agenten kregen toestemming om in een tasje van een van de inzittenden te kijken en daarin werden een paar gripzakjes met hennep aangetroffen. Op grond van de Opiumwet hadden de agenten toen de bevoegdheid om de auto te doorzoeken op de aanwezigheid van drugs.

In de auto werd nog 186 gram hasj aangetroffen. Dit bleek eigendom te zijn van de bestuurder van de auto, een 20-jarige man uit Domburg. Hij is aangehouden en zit nog vast. Vandaag wordt de verdachte in Torentijd gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patetje (26-9-2016 om 11:49)
Goedzo !!! Jammer de Politie niet iedereen kan aanhouden zeg jonge jonge wat lopen er veel gebruikers en dealers rond hier en in de auto rondrijden en hun shit verkopen.. Mooi gedaan, werkstraf geven en 10.000 euro boete geven voor dealen !
Cookie-instellingen beheren