Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Duo betrapt bij diefstal aanhangwagen

Toegevoegd: 27-09-2016, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

KWADENDAMME - Dinsdagmorgen vroeg zijn op het Langeweegje in Kwadendamme een man en een vrouw aangehouden voor de diefstal van een aanhangwagen.


De politiemeldkamer kreeg rond 01.30 uur een melding van een alerte getuige dat een onbekende persoon zich verdacht ophield bij een aanhangwagen, die geparkeerd stond op de Schuttershofstraat. Diverse politie-eenheden gingen met spoed richting Kwadendamme.

Agenten zagen een personenauto met een aanhangwagen rijden, welke uit de richting van de Schuttershofstraat kwam. De inzittenden werden op het Langeweegje gecontroleerd en aangehouden. Het gaat om een 44-jarige inwoner uit Roosendaal en een 29-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Torentijd gebracht.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van de aanhangwagen. De personenauto en de aanhangwagen zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Van de eigenaar van de aanhangwagen wordt nog een aangifte opgenomen. Vandaag wordt het verdachte Brabantse tweetal verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (28-9-2016 om 15:53)
Volgens mij is er vorige week bij de kaasboerderij in Nisse ook een aanhanger gestolen. Misschien wel de zelfde daders?
Cookie-instellingen beheren