Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Personenauto raakt van de N62 bij Terneuzen

Toegevoegd: 03-08-2023, 00.58 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een personenauto is woensdagavond laat van de N62 bij Terneuzen geraakt en van het talud gereden. Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijstrook afgesloten.


Een Mercedes kwam tussen de uitgang van de Sluiskiltunnel en de afslag bij de rotonde Nieuwe Blikstraat. Zowel de politie als de ambulancedienst werden direct na de melding rond 23.10 uur ter plekke gestuurd.

Of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De auto raakte in ieder geval beschadigd. Bergingsbedrijf Quality Assistance Group heeft de auto getakeld. Eén rijstrook was tijdelijk afgesloten. Rond 00.20 uur ging de weg weer open.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-8-2023 om 12:20)
WRX waarom moet alles aangepast worden aan de rijstijl van de weg gebruikers .wanneer het minder overzichtelijk kunnen mensen ook hun rijstijl aanpassen .ik doe dit wel voor mijn eigen veiligheid en die van een ander .maar dat schijnt tegenwoordig moeilijk te zijn .haast en en kort lontje veroorzaakt veel onnodige ongelukken
WRX (3-8-2023 om 23:42)
Die afritten van de N62 zijn gewoon levensgevaarlijk. Je rijdt echt een donker gat in. Verlichting is hier gewoon noodzakelijk. Het valt me nog mee dat er nog geen ernstiger ongevallen gebeurd zijn. Zeker bij regen zie je daar niks. Ook de markering op de weg is erg slecht zichtbaar dan. Maar schijnbaar zijn vogels daar belangrijker dan mensen.
AntiGSM (3-8-2023 om 15:35)
Je zou inmiddels gewoon bang worden om auto te rijden tegenwoordig, iedereen rijdt naast de weg of mist afslagen enz enz....
Cookie-instellingen beheren