Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonde bij aanrijding op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 12-08-2023, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Vlissingen is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder.


Ter hoogte van de op- en afrit naar de Sloebrug raakten aan de zijde van de Gildeweg twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde rond 15.15 uur. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam spoedden zich ter plekke. Volgens getuigen is één gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was tijdelijk geen verkeer mogelijk tussen de Sloebrug en de kruising met de President Rooseveltlaan. De politie leidde het verkeer samen met de wegbeheerder langs de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide betrokken voertuigen getakeld. Rond 16.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-8-2023 om 11:37)
Bewoner: hoe kan dat? Dan moet het vaker mis gaan daar?
Bewoner (14-8-2023 om 12:17)
Poema & Joris hebben het beide mis ! De lichten kloppen al jaren niet ! en dat is al vaak gemeld aan de Gemeente. Zowel Telefoniche als schiftelijk. Je krijgt daar altijd groen terwijl de overkant nog Geel/Rood moet worden Deze bestuurder overleefde het... dus Gemeente zal vermoedelijk nog niet ingrijpen :(
Poema (12-8-2023 om 19:20)
Ziet er uit als een gevalletje door ROOD rijden. Dit zie ik steeds vaker. Men rijdt vaak zelfs vol door ROOD. Oftewel het verkeerslicht staat dan als meerdere seconden op ROOD. Ging vaak nog net goed omdat ik zelf altijd goed oplet. Meer roodlichtcamera's ! Of nog beter spijkerstrip uit het asfalt want dan laat je het wel uit je hoofd om door ROOD te rijden !
Joris (12-8-2023 om 17:04)
Vermoedelijk zien sommige automobilisten de verkeerslichten aldaar als decoratie.
Cookie-instellingen beheren