Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Persoon gewond bij incident Seijdlitzstraat Axel

Toegevoegd: 07-03-2024, 12.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Bij een incident bij een bedrijf in de polder bij Axel is donderdagmorgen een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De medewerkers van de ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 10.50 uur opgeroepen voor een medisch incident bij een bedrijf aan de Seijdlitzstraat. Na ongeveer vijf minuten werden ook de brandweerlieden van Axel en brandweerpost Koegors in Terneuzen opgeroepen voor de melding van een brand in hetzelfde pand.

Ter plekke bleek dat er volgens de brandweer een vlamboog was geweest bij een electriciteitskast. De brandweerlieden hebben een korte nacontrole uitgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren