Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 244 km

Maaltijdbezorger gewond bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 19-04-2024, 19.10 uur
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een maaltijdbezorger op een scooter is vrijdagavond gewond geraakt toen deze in het centrum van Middelburg in botsing kwam met een personenauto.


De botsing vond rond 18.30 uur plaats op de kruising van de Kromme Weele, de Molenberg, de Penninghoeksingel en de Seisbinnenbrug. Het slachtoffer belandde op het wegdek. Een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst heeft zich over de bromfietser ontfermd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet nodig.

Politieagenten hebben van de betrokkenen alcohol- en speekseltesten afgenomen. Voor zover bekend reed er niemand onder invloed. De oorzaak van de aanrijding is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Dauwendaele (20-4-2024 om 08:36)
Ten eerste is het natuurlijk erg dat het gebeurt en beterschap. In de middag rond 14.05 haalde een bezorger van dezelfde keten mij in met een rotgang over het FIETSPAD de Overloper in Dauwendaele. Dit met een scooter en dan nog eens een veel te hoge snelheid. Goede reclame hoor.. Veel bezorgers op scooters hebben weer een cursus nodig denk ik.
Bescherm Onze Maaltijdbezorgers (19-4-2024 om 19:12)
Beterscahp aan de maaltijdbezorger
Cookie-instellingen beheren