Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Naakte man uit trein Middelburg gehaald

Toegevoegd: 29-04-2024, 08.22 uur
Naakte man uit trein Middelburg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vannacht een naakte man uit een trein gehaald in Middelburg.


De agenten kregen aan het begin van de nacht vanuit medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen het verzoek tot assistentie. In de trein bevond zich een naakte man. De agenten hebben de man uit de trein gehaald.

De nudist heeft een proces-verbaal gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (29-4-2024 om 12:54)
Wat een debiel, aandachttrekkerij van weer eens een loslopende gek, waar hebben ze die bekeuring gestopt vraag ik me af.....
Peter (29-4-2024 om 12:36)
Wees eerlijk, we lachen er om maar dit is iemand die toch echt helemaal van het padje is. De vraag is of je die wel moet beboeten of dat je niet gewoon de GZZ instelling moet bellen voor opvang. Beboeten is wat agenten meekrijgen omdat het begrotingstekort te dichten maar dus niet de oplossing bij dit soort problemen. En de volgende keer doet hij het weer en krijgt hij wederom een boete. Dweilen met de kraan open.
Joris (29-4-2024 om 11:29)
@Peter: Er zijn bepaalde ruimtes waar je het een en ander kunt verbergen. Zelf gezien op televisie bij programma's als Border Security. En uit ander media blijkt dat de man wel kleding bij had maar ervoor koos de kleding van zijn onderlichaam te verwijderen. Dus zijn id-kaart zat waarschijnlijk in de broek die hij niet aan had maar wel in de hand had. Technisch gezien droeg hij wel kleding.
Peter (29-4-2024 om 10:20)
Hoe konden ze dan zijn ID controleren? Hoe kan je dan een boete geven? Hahahahaha
Joris (29-4-2024 om 09:27)
Vind het zelf nog een beetje te fris om zonder jas naar buiten te gaan maar dat is mijn mening.
Cookie-instellingen beheren