Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder Porsche reed mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 04-05-2024, 10.03 uur
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - De bestuurder van de Porsche die vanochtend bij Goes van de weg raakte, reed mogelijk onder invloed van cocaïne. De politie doet hier nog nader onderzoek naar, zo heeft men laten weten.


De 34-jarige man uit 's-Heerenhoek werd vanmorgen aangehouden nadat hij rond 05.05 uur met zijn Porsche Cayenne een ongeval had gehad op de A256 bij Goes. De man was met zijn auto van de weg geraakt, tegen een boom gereden en ondersteboven in een sloot beland. Meerdere hulpdiensten werden ingezet.

De agenten zagen ter plaatse dat de portieren nog dicht waren en dat de bestuurder alleen in het voertuig zat. De auto was behoorlijk beschadigd, zo was het linker achterwiel afgebroken. De automobilist werd nagekeken in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hij weigerde ter plaatse mee te werken aan een adem- en speekselonderzoek en werd daarom aangehouden, zo vertelt de politie.

Op het politiebureau wilde de man wel meewerken aan de genoemde tests. Omdat de speekseltest vervolgens een lichte indicatie gaf op cocaïne heeft een GGD-arts bloed bij de man afgenomen. De uitslag van het onderzoek bepaalt of er proces-verbaal tegen de man wordt opgemaakt.

De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld. Een medewerker van de provincie Zeeland is ter plaatse gekomen om de schade aan de berm, boom en het wegdek vast te leggen en de ravage op te ruimen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (5-5-2024 om 10:45)
Beste Timsalabim, Niet egoïstisch, maar realistisch. Ik ben principieel tegen het vergoeden van schade die je overkomt door drank, overmatig medicijngebruik of drugs gebruik. En dit wel tijdens het gebruik van elke type van vervoermiddel dat je zelf dient te besturen.. Als de goede man geen vergoeding van de verzekering krijgt, dan zien we hem waarschijnlijk niet meer terug op de openbare weg. Hij kan dan naar hartenlust spuiten en slikken.
Maarten (5-5-2024 om 04:24)
Timmie@, er zijn al genoeg mannekes die niet kunnen rijden, jij niet hoor ;-), en na een ongeval zeggen "ach, goh wat maakt het uit, de verzekering betaald het toch wel". Hier een 34-jarige met redelijk nieuwe Porsche en cocaïnegebruik, misschien zelfs met nog wel wat geld van pa... Hebben ze de verzekeringsmaatschappij niet nodig hoor!
Timsalabim (4-5-2024 om 19:12)
Dus het draait allemaal om jou premie Tor?? Lekker egoïstisch weer….
lambik (4-5-2024 om 18:00)
hopen dat zijn Porsche onherstelbare schade heeft, dat zijn rijbewijs wordt ingenomen, dat hij alle schade die hij heeft gemaakt moet ophoesten, dat hij goed gestraft wordt en dat hij daar goed ziek van is....... das weer eens wat anders dan drugs......
Klaas vaak (4-5-2024 om 17:40)
. die zal thuis vast wat uit te leggen hebben aan vrouw en kindertjes over zijn gebruik.
Tor (4-5-2024 om 12:29)
Goed dat de bestuurder er redelijk zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. Verder maar hopen dat de verzekering niet gaat vergoeden. Want al dit soort idioten zorgen er wel voor, dat mijn verzekering ieder jaar fors naar boven wordt bijgesteld. En zoals reeds eerder geschreven: "Er stonden (gelukkig) geen bomen om de schuld op af te schuiven. En als laatste een rijontzegging voor de duur van zeven jaar.
Cookie-instellingen beheren