Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw verstoort openbare orde bij Bevrijdingsfestival

Toegevoegd: 05-05-2024, 18.40 uur
Vrouw verstoort openbare orde bij Bevrijdingsfestival
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens de activiteiten van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen hebben politieagenten zondagmiddag iemand aangehouden.


De arrestatie vond rond 17.15 uur plaats bij de Jan Weugkade. Volgens de politie verstoorde een vrouw hier de openbare orde en werd ze daarom gearresteerd. De vrouw is door de politie meegenomen. Agenten hebben zich ontfermd over het hondje dat de arrestante bij zich had.

Het programma van het Bevrijdingsfestival loopt nog tot middernacht. Toegang is gratis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (6-5-2024 om 07:38)
Veel mensen uit de omgeving laten hun hond uit op dat terrein en nu was het een beetje chaos met al het hekwerk ivm het bevrijdingsfestival. Zelf ook moeten zoeken hoe ik moest lopen met m'n honden en dan wordt je nog ff boos aangesproken door de organisatie ...... En nee mijn honden hebben het terrein niet bevuild ! Op zich niks mis mee dat het terrein wordt gebruikt voor deze aktiviteiten maar hou er rekening mee dat er tientallen mensen daar ook met hun hond dagelijks lopen .
Ad Jonkers (6-5-2024 om 07:14)
Waarschijnlijk heeft de hond meer hersencellen dan deze vrouw........ Arm beest met zo een eigenares!
Michel (5-5-2024 om 20:07)
Of beter gezegd, Een gestoorde vrouw verstoorde de openbare orde
Cookie-instellingen beheren