Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Hulpdiensten houden ontruimingsoefening in Goes

Toegevoegd: 07-05-2024, 12.48 uur
De hulpdiensten hielden de oefening in een schoolgebouw in Goes.
De hulpdiensten hielden de oefening in een schoolgebouw in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Meerdere brandweervoertuigen en een ambulance zijn dinsdagmorgen ingezet voor een ontruimingsoefening in een school in Goes.


De brandweerlieden hielden aan het einde van de morgen een ontruimingsoefening in de Dr. C. Steenblokschool aan de Zuidvlietstraat/Fluitekruidstraat in Goes. De brandweer oefende met het ontruimen van het gebouw. In het gebouw waren meerdere kinderen aanwezig. De brandweerlieden hebben hen uit het pand gehaald en overgedragen aan het aanwezige ambulancepersoneel.

In totaal waren er drie tankautospuiten en een ambulance ter plaatse. Ook kwamen twee politie-eenheden assisteren bij de oefening. Voor zover bekend is de oefening goed verlopen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren