Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Poging ramkraak pinautomaat Hoek

Toegevoegd: 04-03-2014, 09.09 uur - Update: 04-03-2014, 09.45 uur
De schade aan de geldautomaat viel erg mee.
De schade aan de geldautomaat viel erg mee.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong

HOEK - Onbekenden hebben vannacht in Hoek geprobeerd een ramkraak te plegen bij een pinautomaat van de Rabobank. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De poging tot ramkraak werd rond 03.30 uur gedaan bij de automaat aan de Langestraat, volgens de politie vermoedelijk met een auto. Toen agenten van de politie ter plekke kwamen bleek de schade aan de automaat mee te vallen. Het voertuig moet volgens de politie wel enige schade hebben opgelopen. Om wat voor auto het gaat is echter nog niet precies bekend.

De politie denkt dat de daders niets buit hebben gemaakt. Het zou gaan om vier mannen die bivakmutsen ophadden. Van de daders is nog geen signalement bekend. De mannen stapten volgens getuigen na de ramkraak in de auto en vluchtten via de Noordstraat weg. De politie heeft nadien enkele sporen veiliggesteld.

Dezelfde geldautomaat werd eind oktober vorig jaar het doelwit van plofkraak. Destijds werd er wel een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Bij de automaat in Hoek kan alleen geld worden gepind. Het apparaat heeft geen functionaliteiten voor het afstorten van geld of sealbags.

Zie ook:
- Plofkraak bij pinautomaat Hoek (31-10-2013)
- Auto betrokken bij plofkraak Hoek (31-10-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Willem (4-3-2014 om 11:43)
klein deukje in de deur,dus deze keer waren de bouwvakkers goed uitgerust.maar pinnen kan niet en Philippine ook niet
Cookie-instellingen beheren