Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Verdachten steekpartij 15 en 19 jaar oud

Toegevoegd: 06-08-2018, 11.37 uur
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee verdachten die vannacht werden opgepakt na een steekpartij in Vlissingen zijn 15 en 19 jaar oud en afkomstig uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 


De slachtoffers zijn mannen van 32 en 57 jaar oud uit het Limburgse Weert. Zondag rond 23.15 uur was een ruzie ontstaan welke eindigde in het steekincident op de Boulevard Evertsen. De Limburgers werden met ambulances afgevoerd.

Omdat één van de slachtoffer zwaargewond was is er een traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 bij Heinkenszand om te assisteren. Daarna is de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden vandaag gehoord. Het onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (7-8-2018 om 11:09)
Als wat jij verteld waar is Bom, dan is Nederland toch verloren? Importkinderen waarvan levensgrote trauma's 'rugzakjes' worden genoemd en die door goedbedoelende amateurs worden 'behandeld' terwijl we blijven zingen: 'de boom die groeit hoe langer en hoe dikker' 'komperbij want we zijn allemaal verstandige mensen' .. :-))
Kwist ARM (7-8-2018 om 09:35)
@BOM; Ik mag hopen dat u dit verhaal verzonnen heeft of iets opgeblazen. Zomaar steken als iemand vraagt of hij er langs mag? 20 steken in een nek? En hoeveel mensen probeerden hem er af te halen en waarom werden die niet gestoken? En roepen dat je uit de getto komt? We hebben hier niet eens getto's, of was het een Braziliaanse jongen?
P (7-8-2018 om 01:48)
@jac, de samenleving bestaat nou éénmaal uit status, welke kleur je ook hebt iedereen wilt wel erkent worden of tegen aan gekeken worden. Dit tuig is gewoon een verbastering van iets wat al sinds de middeleeuwen bestaat, status en aanzien. Maar het zou ook helpen als de politie echt wat zou doen aan deze terreur apen, het kan niet zo zijn dat vakantiegangers worden vermoord in Vlissingen omdat ze er even langs willen. Wanneer komt onze stille tocht?
Zeeuw (7-8-2018 om 00:53)
Deze getto jongen zo trots als hij is !!! Zn eigen helemaal de man voelende ! Hoop dat deze lang uit de maatschappij verwijdert word ! Het liefst voorgoed !!!! Ziekelijk ventje, laffe klootzak. En wat betreft de helikopters in zeeland idd waarom zo ver van de plaats misdaad /ongeval?????
Ben Vermaat (6-8-2018 om 19:08)
Als er zoiets gebeurd willen ze schijnbaar ook niet dat je het overleeft want WTF laat je een helikopter bij Heinkenszand landen. Net of er geen plek dichterbij is om te landen...en begin niet over overlast in de nachtelijke uren shit want iemand die daar over zeurt is te hopen dat ze er ooit zelf 1 nodig hebben en deze te laat aankomt.
Bom (6-8-2018 om 18:25)
Ik heb vanaf het begin alles ziek gebeuren, de jongens zaten op de scooter voor de trap, de oudere kwamen de trap op lopen en konden er niet langs, vroegen of ze aan de kant wilde gaan maar gelijk begonnen de jongens te schelden en ontstond er ruzie waarop de ene jongen een mes trok en begon te hakken op de man, het waren 3 jongens maar 1 is weg gerend en 2 bleven stoer schreeuwen, dat die man niet meer zo stoer was nu hij hem gestoken had, die jongen hakte wel 20 keer in de nek van die man en zij en hoofd, mensen probeerden hem eraf te halen maar hij bleef steken.. die jongen riep ik kom uit de getto jongen je bent niet stoer ik ben een getto jongen.. voordat er allemaal wilde verhalen komen, dit is het verhaal..
Cookie-instellingen beheren