Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Doorgereden Mercedes Kruiningen achterhaald

Toegevoegd: 05-07-2021, 10.19 uur
De auto is in beslag genomen voor onderzoek.
De auto is in beslag genomen voor onderzoek.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De Mercedes die werd gezocht na een ongeval met doorrijding zaterdagavond in Kruiningen, is achterhaald. De politie heeft het voertuig in beslag genomen.


Zaterdagavond rond 23.00 uur werd een 45-jarige fietser uit Kruiningen op de Meidam aangereden door een auto. De man belandde op het wegdek. Zijn fiets raakte zwaarbeschadigd en lag volgens de politie in drie stukken. De veroorzaker, de bestuurder van een witte Mercedes, reed door.

De politie deed gisteren een oproep aan eventuele getuigen en de automobilist om zich te melden. Hierop kwamen volgens de politie veel tips binnen. Het voertuig kon even later worden getraceerd en in beslag worden genomen voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-7-2021 om 12:53)
mooi dat de auto en dus ook de dader is gevonden .auto verbeurd verklaren omdat hij door gereden is en een rijontzegging van zeker een jaar .maar het zal wel weer met deze softe rechters met een sisser aflopen .ik hoop dat er eens voorbeelden worden gesteld
jacob (5-7-2021 om 11:27)
Gelukkig is die aso achterhaald en nu vervolgen en zwaar straffen. Rijbewijs vernietigen torenhoge boete en voertuig verbeurd verklaren.
Michel (5-7-2021 om 11:10)
Auto naar de schroothoop afvoeren. Deze aso zijn rijbewijs voor 1 jaar inhouden en een flinke boete er bovenop.
Timsalabim (5-7-2021 om 10:40)
Haha ik “ken” die merrie toevallig, AMG badge maar 160PK…. Dikke faker dus, blijkt ookal maar weer uit het “doorrijden”! Wat een clown, wat een nepperd!!
Loes (5-7-2021 om 10:28)
Degene die door rijden mogen nu ook snappen dat ze vaak toch achterhaald worden. Zeer smerig om door te rijden en überhaupt niet snelheid wil aanpassen en iemand aanrijden.
Cookie-instellingen beheren