Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind aangereden Sir Winston Churchilllaan Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2023, 19.52 uur
Het kind is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
Het kind is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg is donderdagmiddag een kind gewond bij een aanrijding. Dat meldt de politie.


Het slachtoffertje werd aangereden bij de kruising met de Koos Vorrinkstraat. Volgens de politie was het kind aanspreekbaar en is het voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval wordt door de politie aangegrepen door ouders erop te wijzen dat het handig kan zijn een telefoonnummer in de jas van kinderen te schrijven. In dit geval kon een omstander namelijk snel de moeder van het slachtoffer bellen doordat dit was gedaan. "Echt een supergoed idee", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reageerbuisbaby (23-5-2023 om 07:42)
U mag niet zeiken. M'n neefje was bont en blauw
fietser (12-5-2023 om 09:37)
Leuk idee. Maar erin schrijven dat kan helpen, een naam en adres/tel nr. helpt op dat moment wel. beter is dan een hangertje of bandje want als die jas net niet gedragen wordt of verloren geraakt heb je er ook weinig aan.
Cookie-instellingen beheren