Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden Schuttershof Arnemuiden

Toegevoegd: 06-07-2023, 18.45 uur
Door: Reinoud Hiemstra

ARNEMUIDEN - Op de Schuttershof in Arnemuiden is op donderdag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De man werd spoed naar het ziekenhuis gebracht. 


Omstreeks 17.55 uur werd de man door een automobilist aangereden. Als gevolg van de aanrijding kwam de man ten val en raakte gewond. De ter plekke gekomen ambulancemedewerkers hebben de man nagekeken op letsel waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (7-7-2023 om 13:12)
Ooit was Schuttershof voorrangsweg. Met de komst van de supermarkt daar is het er ook niet beter op geworden. Voorrang is daar het recht van de brutaliteit. Dan staan er dikwijls auto's op de stoep zodat voetgangers, al dan niet met kinderwagen over de weg moeten lopen. Een rondweg gemeente Middelburg? Zodat het toeristische verkeerniet door het dorp hoeft? Maar dat zal wel weer te duur zijn
camiel (7-7-2023 om 09:41)
Als inwoner van Arnemuiden kan ik zeggen dat dit ook een zeer gevaarlijk punt is in de stad. Welke verkeersdeskundige dit heeft kunnen bedenken zou eigenlijk uit zijn funktie ontheven moeten worden. Afgezaagde meerpalen die ineens de bocht smaller maken. Alle verkeer van rechts heeft voorrang (dat kan) maar als het zo onoverzichtelijk is wordt het toch gevaarlijk. Dan een zebrapad waar weinig gestopt wordt voor overstekende voetgangers. Ik hou mijn hart vast als straks het bouwen aan het Veerse Meer begint met al dat zware vrachtverkeer. Maar ja, Euro's hebben de leidende rol bij de gemeente Middelburg. Het volk komt op de derde plaats.
Mijn mening (6-7-2023 om 19:05)
Hoe het ongeval is gebeurd is niet bekend??? Als het park open gaat dan zal het vaker gaan gebeuren. Het is daar gewoon te druk. De gemeente heeft al stilletjes wat panden aangekocht om zogenaamde verbeteringen door te voeren maar dat gaat daar niet lukken vrees ik.
Cookie-instellingen beheren