Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Wielrenners gewond bij valpartij Postweg Kapelle

Toegevoegd: 08-07-2023, 12.51 uur
Drie wielrenners raakten gewond bij de valpartij.
Drie wielrenners raakten gewond bij de valpartij.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een ongeval op de Postweg bij Kapelle zijn zaterdagmorgen drie wielrenners gewond geraakt. De politie laat weten dat er sprake is geweest van een valpartij.


De hulpdiensten werden omstreeks 11.50 uur opgeroepen voor het ongeval op de N670. De ambulancedienst kwam met een rapid responder en twee ambulances ter plaatse. Daarnaast waren er twee politie-eenheden aanwezig.

De gevallen wielrenners zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Twee van hen moesten mee naar het ziekenhuis. De ander kon op eigen gelegenheid zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (8-7-2023 om 21:04)
@ Bert Keizer Niet alleen op fietspaden: vanmiddag werden wij op het voetpad(!) van de Scheldeboulevard in Terneuzen geconfronteerd met een daar hardkoersende zuiderbuur. We spraken hem aan en vol irritatie brieste hij dat wij al de derde waren die dat deden. We vroegen waarom hij niet op het echte fietspad dat daar loopt reed. Dat reed minder lekker.... Na ons nog een ziekte te hebben toegewenst koerste hij verder richting de volgende wandelaars. Zo verpesten een paar complete idioten het voor een overgrote.groep mensen die zich aan regels houdt en normaal hun sport beoefenen. Dat is jammer.
Gerrit (8-7-2023 om 20:31)
He verdraaid! Dezelfde groep die ons bijna van onze fiets reed welke nog even een middelvingertje na gaven... hoop dat ze er last van hebben, stuk uitschot!
Jan Willem (8-7-2023 om 16:54)
Ik ben steeds meer een voorstander van een verbod op wielrennen op de openbare weg. Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een ongeval. Daarnaast klagen veel weggebruikers over het ronduit asociale gedrag. Ik zeg: racen doe je op een circuit en niet op de openbare weg.
bert kaiser (8-7-2023 om 15:04)
verbaast mij niks, als je ziet hoe idioot ze rijden,(vooral op fietspaden)
Cookie-instellingen beheren