Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Ernstig gewonde bij ongeval scooter-wielrenner Dishoek

Toegevoegd: 12-07-2023, 21.02 uur
Door: Eugène Harthoorn

DISHOEK – Bij een ongeval tussen een scooter en een wielrenner bij Dishoek is woensdagavond een man ernstig gewond geraakt. Er werd onder andere een traumahelikopter ingezet.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.30 uur op een fietspad ter hoogte van de Kaapduinseweg. Door onbekende oorzaak kwamen de scooterbestuurder en de wielrenner met elkaar in botsing. Hierbij raakte één van de partijen gewond.

De politie en ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gestuurd. Vanwege de aard van het letsel werd ook de Lifeliner 1 opgeroepen. Deze is een half uur na de oproep voor een rendez-vous geland aan de Schietbaan bij Middelburg. Het slachtoffer is na een medische check per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (13-7-2023 om 14:03)
Zoals gebruikelijk: zonder 1 getuige is het automatisch de wielrenner die fout zit maar gezien de reactie van Milan ? Harry: Een wielrenner mag waar geen verplicht fiestspad is op de openbare weg rijden met een max van 45 km/h en Harry: geef eens een definitie van de term racen ? Ruud: ik pas me op mijn racefiets consequent aan aan het overige verkeer aan, ik moet wel wil ik heel thuiskomen gezien het gedrag van mijn medeweggebruikers.
fietser (13-7-2023 om 12:42)
Ja zulke dingen mogen dan niet geen bromfietsen op onverplicht fietspad en @ Harry, wie zegt dat het een racefiets was? Gewoon een trimfietser? Het woord wielrenner vind ik nogal een groot woord, is niet aan een wedstrijd aan het deelnemen en is maar hoe je geraakt wordt en zo te zien op de spitsing. Veel struiken en pad wat smal door de begroeiing, dus moet je al afremmen. Ook om de bocht te nemen en zien of er iets aan komt.
Harry (13-7-2023 om 06:59)
wie verwacht er een racend persoon (wielrenner) op de weg? ik mag toch ook niet racen op de autbaan?
Milan (13-7-2023 om 00:49)
Ik heb de man helaas zwaar gewond op de grond zien liggen. Zag er niet goed uit. Ik heb de jongens op de bromfiets(met geel kenteken) ook gezien. Hoewel een zwaar ongeluk voor alle betrokken heel erg naar is, zat de bestuurder van de bromfiets enorm fout aangezien 'onverplicht fietspad'. Dus verboden voor alle bromfietsen en snorfietsen met een verbrandingsmotor. Uiteraard wens ik alle betrokkenen veel sterke.
Lentezon (12-7-2023 om 23:56)
Sluit ik me bij aan.
Ruud (12-7-2023 om 22:12)
Tja ik weet natuurlijk niet wat er gebeurt is maar mijn ervaring met wielrenners is dat ze zich niet aanpassen aan het verkeer
Cookie-instellingen beheren