Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 51 km

Fietser raakt gewond na botsing met auto Borssele

Toegevoegd: 20-07-2023, 19.43 uur
Door: Reinoud Hiemstra

BORSSELE - Op de Tevixhoekweg in Borssele is op donderdag een fietser gewond geraakt nadat hij met een auto in botsing was gekomen. Hij moest mee met de ambulance. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.05 uur op de kruising van de Tevixhoekweg met de Vaathoekweg. Een automobilist kwam uit de Tevixhoekweg maar kon niet meer op tijd stoppen voor de fietser. De fietser kwam ten val waarna omstanders zich over het slachtoffer hebben ontfermd. De ter plaatse gekomen medewerkers van de ambulancedienst hebben de man nagekeken op letsel waarna hij, samen met zijn fiets, door de ambulance werd meegenomen. 

De politie heeft ter plekke kort onderzoek gedaan en verklaringen afgenomen. Hierna kon de automobilist zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (21-7-2023 om 10:11)
Heel simpel. Auto stop voor Haaientanden en kijkt dan rechts dan links[.Geleert bij rijles!Met rijbewijs hebben ze lak aan verkeersregels.] Komt er niets aan,dus ook geen fietsens, dan kan je doorrijden. Maar de automobilist heeft lak aan fietsers. Ps. Het zijn niet alleen automobilisten,het zijn bijina alle weggebruikers,Jongere en oudere.Hand uisteken doen ze soms. Alleen ik,ouder mannetje met hoed op,stop altijd waar het hoort.Voorang is Voorrang. En honden aan de korte LIJN.
harry (21-7-2023 om 09:19)
Een automobilist kwam uit de Tevixhoekweg maar kon niet meer op tijd stoppen voor de fietser? Oftewel de automobilist gaf gewoon geen voorrang of zat niet op te letten. Het is een vrij overzichtelijke kruising en er staan duidelijk haaientanden. Hopelijk is de fietser er niet al te slecht aan toe.
Cookie-instellingen beheren