Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lantaarnpaal uit de grond gereden bij ongeval A58 Middelburg

Toegevoegd: 22-07-2023, 19.35 uur
Bij het ongeval werd er een lantaarnpaal uit de grond gereden.
Bij het ongeval werd er een lantaarnpaal uit de grond gereden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een vrouw is zaterdagavond met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de oprit van de A58 bij Middelburg. Een lantaarnpaal werd bij het ongeval uit de grond gereden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.00 uur op de oprit vanaf de N57 naar de A58 in de richting van Vlissingen. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobiliste vlak na de bocht van de weg. Vervolgens raakte zij een lantaarnpaal die omviel. De personenauto kwam tot stilstand tegen een boom.

Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Eén ambulance is vrijwel direct onverrichterzake doorgegaan. De andere medewerkers hebben de vrouw onderzocht. Zij bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De auto raakte flink beschadigd bij het ongeval en moest afgesleept worden door een berger van de Quality Assistance Group. Het passerend verkeer ondervond geen hinder aan het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (23-7-2023 om 10:02)
Het is toch het beste om tussen de witte strepen te blijven.
Ad Jonkers (22-7-2023 om 23:04)
@Arthur Overstekende lantaarnpalen........een veel voorkomend verschijnsel tegenwoordig!
Arthur (22-7-2023 om 19:46)
Hoe is dat toch mogelijk?
Cookie-instellingen beheren