Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Auto balanceert boven sloot bij Rilland

Toegevoegd: 27-07-2023, 00.24 uur
De auto balanceerde boven de sloot.
De auto balanceerde boven de sloot.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De brandweerlieden van Rilland zijn woensdagavond ingezet voor het stabiliseren van een voertuig dat boven een sloot hing.


De brandweerlieden werden omstreeks 23.00 uur opgeroepen om hun diensten te verlenen aan de Bathseweg bij Rilland. Ter plaatse bleek dat een bestuurder van een personenauto met de auto half in een sloot was belandt.

De brandweerlieden hebben met spanbanden het voertuig gestabiliseerd waardoor deze niet meer verder in de sloot kon zakken. Bergingsbedrijf Kees Bek heeft de personenauto weer op de kant getrokken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (30-7-2023 om 23:21)
@arnold: ook dat soort dingen zouden ze moeten afschaffen, vogeltje redden of koe uit de sloot halen. Rekening naar de eigenaar sturen ipv kosten naar de belastingbetaler.
Arnold (28-7-2023 om 18:55)
Als de brandweer een kat uit de boom haalt, een klem gevlogen vogel bevrijdt of een paard uit de sloot haalt, zijn de dankbetuigingen niet van de lucht. En dat terwijl dit ook niet direct taken van de brandweer zijn en ook dor anderen verricht kunnen worden. En nu voorkomt de brandweer grotere schade aan een auto en is het niet goed? Een berger had dit inderdaad ook gekund, maar de vraag is of deze eerder present was geweest.
Belast (27-7-2023 om 21:07)
@Fred, inderdaad. De meldkamer zou wat secuurder moeten zijn, FaceTime bv voordat ze iets sturen. Maar ja, het kost de meldkamer geen geld. Dit kan een Berger ook.
fred (27-7-2023 om 12:04)
het moet per se geld kosten... voor dat de brandweer er was hing hij ook al zo, trouwens de achterkant leunde tegen de sloot kant, had de brandweer een paar meter voorruit gereden was het probleem al opgelost. Al met al weer een leuk uitje
Cookie-instellingen beheren