Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kant in Aagtekerke, één gewonde

Toegevoegd: 30-07-2023, 10.50 uur - Update: 30-07-2023, 13.54 uur
Foto 13 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (31-7-2023 om 14:53)
Die blokken liggen toch zo te zien in het gras en niet op de weg zelf? Als je door de berm crosst kan je vanalles tegenkomen. Goed je aandacht op de weg houden, gaat het dan toch mis kan je alleen jezelf de schuld geven, het is hier het land van obstakels, nog meer als er ten tijde van de bezetting waren, lang leve de verkeersveiligheid. Grote brede wegen zonder remmers net als in de USA is volgens mij nog de beste oplossing, daar kun je in dit geval wel iemand aansprakelijk stellen.
jan uit Vlissingen (31-7-2023 om 12:18)
Gelukkig voor de bestuurder en de passagier van de betreffende auto dat die blokken daar geplaatst waren, nu lagen ze alleen maar op hun kant. Een klein stukje meer naar rechts hadden ze op hun kop in dat slootje gelegen.
Buurtbewoner (31-7-2023 om 10:42)
Je hebt gelijk De Pachter , een onderzoekje waard wie die zo heeft neer gelegd. Had minimaal een grasblok tussen gemoeten als het al zo mag , vracht en landbouwvekeer kan voor mekaar niet uitwijken . Bovendien zijn ze ook niet wit gemaakt. Heel sneu voor het echtpaar die het overkomen is . Het is nu wachten op de volgende.
Kees H. (31-7-2023 om 09:32)
Schandalig die blokken daar, wie heeft die daar überhaupt geplaatst? Zoals Lezer2 zegt kan ik me niet voorstellen dat de gemeente deze daar zo geplaatst heeft, misschien de eigenaar van het huis daar, die het stukje berm voor zijn huis ook altijd perfect maait?
Piet (31-7-2023 om 07:20)
Lekker die blokken. Zolang het gras maar groen blijft.
AntiGSM (31-7-2023 om 00:10)
@Koos P; ik ben het met u eens dat er belachelijk veel auto's naast de weg belanden tegenwoordig maar dat is dan in een heleboel gevallen door telefoon, alcohol en drugsgebruik. Nu geloof ik echter niet dat iemand van 82 met een telefoontje bezig is achter het stuur of onder invloed is. Ik vind dit soort blokken levensgevaarlijk; als je ergens onbekend bent en het is bijvoorbeeld mistig dan kun je door deze ondingen echt verongelukken, ik geloof nooit dat dat de bedoeling kan zijn. Ook hebben we zo allerlei stoepranden e.d op de sluizen in Terneuzen.....levensgevaarlijk!
Cookie-instellingen beheren