Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Garage beschadigd bij parkeeractie in Vlissingen

Toegevoegd: 31-07-2023, 21.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een garage is maandagavond beschadigd geraakt bij een parkeeractie in de Vlissingse wijk Paauwenburg. Er raakte niemand gewond.


De brandweer van Vlissingen en de politie werden vanavond omstreeks 20.30 uur opgeroepen voor een incident aan de De Mey van Streefkerklaan in Vlissingen. Ter plekke bleek dat er bij het parkeren van een personenauto het mis was gegaan. Het voertuig had schade veroorzaakt aan een garage.

De brandweerlieden hebben met vereende krachten het voertuig een halve meter opzij gezet. Hierna is door één van de brandweermannen het voertuig langzaam naar buiten gereden. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (2-8-2023 om 18:05)
Risico's daarom brandweer? Kan he ... Als de boel op instorten staat of de risico is daar... Brandweer komt niet voor een deuk in je garage of auto...
Marretje (2-8-2023 om 16:11)
Misschien was de auto een maatje te groot voor de garage,! Maar W jouw frustraties / emotie ,lijkt mij groter dan bij de eigenaar vd auto.
W (1-8-2023 om 17:10)
Zo 4 reactie zonder dat ze weten wat er daadwerkelijk gebeurt is of de oorzaak er van weten. Dat wordt niet genoemd. Technisch probleem met de auto. Persoon misschien even onwel. Een andere samenloop van omstandigheden. Een ongeluk zit in een klein hoekje beste mensen. Steeds bij dit soort berichten beter weters. Maar als je je zelf hierdoor beter voelt voor een kort moment prima. Blijkbaar zitten je emoties hoog als men zo reageert.
ad (1-8-2023 om 12:03)
Als je zo parkeert in je eigen garage dan moet je jezelf maar eens afvragen of je wel rijbewijs waardig bent....
Lezer (1-8-2023 om 10:22)
En dan bel je de brandweer ??? Hoop dat ze een flinke rekening krijgen. Belagelijk zeg !
Ad Jonkers (31-7-2023 om 22:02)
Even Apeldoorn bellen is er niet meer bij tegenwoordig..........
Cookie-instellingen beheren