Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij kop-staartbotsing Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 11-08-2023, 12.56 uur
Er raakte niemand gewond bij het ongeval.
Er raakte niemand gewond bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een kop-staartbotsing op de Sloeweg bij Vlissingen zijn twee voertuigen beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.05 uur vlak voor de kruising met de Gerbrandystraat en de Koudekerkseweg. Bij het ongeval kwamen een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben een vrouw onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide voertuigen afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-8-2023 om 16:55)
@Emergo, Een viaduct kunnen ze al niet bekostigen als ik moet gokken. Dan is een tunnel natuurlijk helemaal onhaalbaar. Ik hoop echt dat dat viaduct er snel komt want dit is gewoon niet meer te doen zo. Je komt soms Vlissingen niet meer in of uit met al die plezierjachtjes en ellenlange wachttijden voor de trein waar ze vanuit Souburg heel langzaam aan komen rijden. Die sensor moet dus veel verder richting de spoorwegovergang.
Emergo (12-8-2023 om 13:17)
@Vlissinger Een viaduct ?? Zou een tunnel niet logischer zijn ?
Vlissinger (11-8-2023 om 17:22)
Ik stel voor dat ze dat inmiddels eeuwenoude plan (wat om de zoveel jaar trots door de gemeente Vlissingen wordt gepresenteerd) om een viaduct over het spoor en brug aan te leggen, nu eindelijk eens tot uitvoering te gaan brengen. Die slome bruggen zijn niet meer van deze tijd en de wachttijd bij die spoorwegovergang kan gemiddeld ook ruim een minuut korter. Achtergelopen zooitje hier. Bedrijven worden hier ook door benadeeld met die files in de zomer met dit soort botsingen als kers op de taart.
Bestelbussen zijn gevaarlijk (11-8-2023 om 14:17)
Ik stel voor om op bestelbusjes, net als op lesauto's een L bord te plaatsen
Cookie-instellingen beheren