Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Gewonde bij aanrijding op kruising Middelburg

Toegevoegd: 18-08-2023, 08.57 uur
Eén van de betrokkenen is door het medisch personeel onderzocht.
Eén van de betrokkenen is door het medisch personeel onderzocht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op een kruising in Middelburg is donderdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.


Het ging rond 17.45 uur mis nabij de Vlissingse binnenbrug. Op de kruising van de Beenhouwerssingel, de Stadsschuur en de Vlissingsestraat ontstond een botsing tussen een scooterrijder en een automobilist. Een ambulanceteam werd opgeroepen om de bestuurder van de scooter na te kijken. Of vervoer naar het ziekenhuis nodig was, is niet bekend. De politie kon hierover geen informatie verschaffen.

De politie heeft gegevens genoteerd en een blaastest afgenomen. Geen van de betrokkenen reed onder invloed van alcohol. Volgens de politie ontstond de aanrijding door een voorrangsfout.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren