Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder valt in slaap, auto in sloot A58 Kloetinge

Toegevoegd: 21-08-2023, 03.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Bij een eenzijdig ongeval vannacht op de A58 bij Kloetinge zijn twee personen met de schrik vrijgekomen. Eén personenauto belandde in een sloot.


Het ongeval gebeurde omstreeks 01.55 uur op de rijbaan richting Vlissingen ter hoogte van Kloetinge. Volgens de politie was de bestuurder van het voertuig in slaap gevallen en tegen de vangrail aangereden. Doordat de bestuurder een stuurcorrectie maakte, belandde het voertuig in de sloot. De beide inzittenden konden ongedeerd uit de auto komen.

De politie en Rijkswaterstaat hebben een gedeelte van de weg afgezet om een berger van Quality Assistance Group de werkruimte te geven om het voertuig te bergen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wallie (22-8-2023 om 13:45)
Precies zoals Sjaak zegt. Zeker als je alleen in de auto zit kan dat voorkomen. Niet iedereen is bewust onverstandig bezig zoals menigeen hier denkt.
Sjaak (21-8-2023 om 23:14)
Och och och, wat weten we het weer goed hier. Slaap is een hele gevaarlijke factor tijdens het rijden omdat je het als bestuurder niet zo goed doorhebt. Om daarvoor iemand zn rijbewijs af te nemen is behoorlijk dom. Zelf heb ik ook wel eens gemerkt dat ik slaperig werd tijdens het rijden en dan kost het behoorlijk veel moeite om te besluiten om te stoppen en een powernap te nemen. Je denkt toch al snel dat de slaap zo erg niet is
Jaap (21-8-2023 om 11:26)
Het aantal onverstanden in het verkeer neemt met de dag toe, elke dag weer een gevarieerde berichtgeving over het aantal stommiteiten en elke keer maar weer hopen dat je heelhuids thuis mag komen.
Piet Friet (21-8-2023 om 10:50)
Slapen doe je in je bed...
Piet (21-8-2023 om 08:57)
Gelijk rijbewijs innemen !!!!!
Cookie-instellingen beheren