Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Persoon mee met politie na botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 22-08-2023, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten hebben dinsdagmiddag een automobilist meegenomen naar het bureau die betrokken was geraakt bij een botsing in Vlissingen.


Vlak voor de kruising van de Govert Flincklaan en de Hercules Segherslaan ontstond rond 16.45 uur een botsing waarbij twee personenauto's betrokken waren. Eén van de voertuigen belandde in een sloot, de ander reed tegen een bewegwijzeringsbord. Voor zover bekend raakte geen van de betrokkenen gewond. Wel werd zogezegd één van de bestuurders door de aanwezige agenten in een busje meegenomen naar het politiebureau. De aanleiding hiervoor is nog niet bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de beide auto's, een Hyundai en een Renault, te takelen. Vanwege het incident was de weg ter plekke een poosje afgesloten. Het verkeer moest daarom omrijden. Tegen 17.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (23-8-2023 om 07:15)
De automobilist die meegenomen is, had (waarschijnlijk) last van zweetvoeten......
Miranda (22-8-2023 om 18:44)
Geen verrassing...vele rijden zo onvoorzichtig er is te weinig toezicht. Overal word hard gereden en haastig gereden niet even geduld hebben met snelheid te minderen. Maar ja de spreuk haast is duur.
Vlissinger (22-8-2023 om 18:38)
Vreemde situatie. De achterste auto (die uitweek naar de sloot) heeft er zelf niet voor gezorgd dat de lichter gekleurde auto over de ophoging tegen dat paaltje aan is gebotst. Werd deze dan achtervolgt en heeft ie daardoor de vluchtheuvel over het hoofd gezien? Het ging namelijk niet zachtjes als je ziet hoever die zwarte citroen is doorgeschoten om uiteindelijk na het uitwijken in de sloot te belanden. Het is daar gewoon 30km/u. Compleet gestoord dus. Dit had een dodelijk ongeval kunnen zijn als daar wat kinderen hadden gefietst. Het fietspad daar is soms redelijk druk. Gewoon rijbewijs afpakken en dan niet voor een maandje en dat zoetsappige gedoe. Nee, gewoon keihard aanpakken dit gedrag. Dit soort aso hoort niet thuis op de weg.
Cookie-instellingen beheren