Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Bedrijfsvoertuig ramt woning Komeet Oostburg

Toegevoegd: 24-08-2023, 16.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – Een bestuurder van een bedrijfsvoertuig is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij een woning ramde aan de Komeet in Oostburg. De woning raakte flink beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.40 uur op de Grote Beer. Door nog onbekende oorzaak ramde de bestuurder van het voertuig, dat geladen was met houtsnippers, een lantaarnpaal. Deze viel om. Het voertuig reed vervolgens door en reed een stenen erfafscheiding omver en kwam op de hoek van een woning aan de Komeet tot stilstand. Brandweer, politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

De bestuurder bleek ongedeerd te zijn. Hij heeft tegenover de politie verklaard niet te weten wat er gebeurd is. Diverse omstanders laten weten dat hij mogelijk onwel is geworden. De brandweer heeft de omgeving van het incident afgezet. De verzekering is in kennis gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren