Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 132 km

Automobilist gaat er vandoor na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 08-10-2023, 04.07 uur
De auto van de veroorzaker is in beslag genomen.
De auto van de veroorzaker is in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een aanrijding in Vlissingen waarbij zaterdagavond een automobilist de plaats van het ongeval heeft verlaten.


Het ongeluk gebeurde op de Badhuisstraat. Er raakte niemand gewond maar wel was sprake van materiële schade. Volgens de politie verliet één van van de betrokkenen de ongevalslocatie en is deze persoon aangemerkt als verdachte. 

Het Mercedesbusje van de persoon die het ongeval veroorzaakte, is in beslag genomen en getakeld. De politie onderzoekt nog waarom de automobilist er precies vandoor ging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (8-10-2023 om 08:35)
De bekende en tegenwoordig populaire alcohol/drugsvlucht, om zich dan later op het bureau te melden. De bestuurder van het busje weet toch wel dat ie de klos is d.m.v. het kenteken, maar slaapt ws eerst z'n roes uit. De lafaard!
Cookie-instellingen beheren