Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietsster gewond bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2023, 09.25 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een fietsster is woensdagochtend gewond geraakt toen ze in Vlissingen in botsing kwam met een personenauto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De botsing vond rond 08.40 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg en de Flamingoweg. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de gewonde fietsster en hebben haar voor nader onderzoek en behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde mogelijk na een voorrangsfout. Op de bewuste kruising was dat de afgelopen jaren al vaker de oorzaak van een aanrijding. De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen. De auto hoefde niet getakeld te worden.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
motorrijder (19-10-2023 om 01:33)
Reden waarom er al vaker ongelukken gebeuren is simpel, het kruispunt is gewoon niet overzichtelijk genoeg. Door de kleine afbuiging in het fietspad bij deze kruising, komen fietsers vaak achter de a-stijl van de automobilist terecht, waardoor ze dus niet gezien worden. Meeste (bijna alle) van deze ongevallen zijn dan ook bij bij het uitrijden van de woonwijk. sterkte voor de betrokkenen.
Loes (18-10-2023 om 18:00)
@fietser zelfs fietsers rijden niet allemaal netjes lijkt wel of men bang is om af te stappen...kijken niet het verbaasd me nog dat er niet meer ongelukken gebeuren. Als bestuurder in de auto heeft men ook altijd haast nog even snel want ik heb haast... kijken kijken kijken en geef men de ruimte helaas zal dit niet gebeuren er word steeds meer onvoorzichtiger gereden.
fietser (18-10-2023 om 12:39)
Sterkte aan betrokkenen en beterschap voor de fietser. Voorrang verlenen, toch zo lastig1? Als hier een puntenrijbewijs voor iedereen zou zijn, hadden er veel moeten inleveren, of zouden de ongevallen en overtredingen minder worden!?
Cookie-instellingen beheren