Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten in actie bij ongevallen met letsel

Toegevoegd: 31-10-2023, 11.08 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn maandag in actie gekomen na verkeersongevallen in Oostburg, Vlissingen en Zierikzee (2x). Bij het ongeluk in Vlissingen was sprake van een doorrijder.


Het eerste ongeval gebeurde rond 08.10 uur op de Weg naar de Val (N256) bij Zierikzee. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een aanrijding met letsel maar achteraf gezien bleek het alleen om blikschade te zijn, zo meldt de politie. De afhandeling van de schade wordt door de betrokkenen onderling geregeld.

Ongeveer gelijktijdig vond ook een ongeluk plaats in Oostburg. Bij de kruising van de Pastoor van Genklaan en de Veerhoeklaan kwamen een fietser en een bromfietser met elkaar in botsing. Ook hier bleek de situatie mee te vallen, zo laat de politie desgevraagd weten.

Het tweede ongeluk in Zierikzee gebeurde aan het begin van de middag. Op de Lange Blokeweg ging een scooterrijder onderuit. Voor deze melding werden ook zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen. Of de scooterrijder ook daadwerkelijk naar het ziekenhuis moest worden gebracht, is echter niet bekend.

In Vlissingen werd rond 20.10 uur een fietsster aangereden door een automobilist. Dat gebeurde bij de kruising van de Hogeweg met de Rembrandtlaan. Na de botsing ging de autobestuurder er vandoor. Van het voertuig is wel een kenteken genoteerd. De politie doet nader onderzoek naar de identiteit van de doorgereden bestuurder. Ter plekke zijn getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (31-10-2023 om 12:09)
Hopelijk wordt de doorgereden autobestuurder van de aanrijding in Vlissingen snel opgespoord en krijgt deze de hoogst mogelijke boete voor de overtreding. De plaats van een ongeval verlaten zonder identiteit is een ernstig feit. Bovendien getuigt het van compleet a-sociaal gedrag. Gelukkig zijn er getuigen die dit voorval hebben gezien. Geen medelijden met deze wegpiraat! Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.......
Cookie-instellingen beheren