Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 01-11-2023, 12.15 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een ongeval in de wijk Paauwenburg in Vlissingen is vanmorgen een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 11.45 uur op de Schaepmanstraat. Door onbekende oorzaak raakte een vrouw gewond. Meerdere buurtbewoners schoten te hulp. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iraina (6-11-2023 om 21:52)
Ik was degene die 112 had gebeld. en het staat hier heftiger omschreven dan dat het was. Mevrouw was tussen 2 autos gestopt en afgestapt van haar fiets om een auto te laten passeren. Nadat de auto was gepasseerd, wilde de mevrouw op leeftijd weer opstappen maar viel om en had dus hoogst waarschijnlijk haar heup gebroken. Ze is zeker meegenomen door de ambulance.
Cookie-instellingen beheren