Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Agenten mishandeld in hotel Grote Markt Goes

Toegevoegd: 27-04-2024, 11.52 uur
Agenten mishandeld in hotel Grote Markt Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een 42-jarige man uit Kloetinge is vrijdagmiddag aangehouden. Bij zijn aanhouding beet hij een agent en gaf een agent een vuistslag.


De man meldde zich rond 15.30 uur bij de receptie van een hotel aan de Grote Markt en zei dat hij een kamer had geboekt. Omdat de man zich niet kon legitimeren, moest hij het hotel verlaten maar weigerde dit en werd, volgens de politie, vervelend.

De politie is gewaarschuwd en die zijn naar het hotel gegaan. De man wilde toen nog steeds niet vertrekken en daarom hebben de agenten de man aangehouden. De verdachte verzette zich hevig, aldus de politie. Hij beet een agent in zijn hand en gaf de andere agent een vuistslag. De man is ingesloten voor verhoor. De agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling. De recherche doet verder onderzoek. 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (28-4-2024 om 10:48)
Ik zou zeggen (en mijn steun hebben ze) tegen de agenten, volgende keer de lat erover. Dit soort tuig moet hard aangepakt worden.
Mijn mening (27-4-2024 om 17:08)
Aan een kunstgebit helpen.
Drica (27-4-2024 om 17:06)
Ik denk eerder dat hij zn kamer in het medisch hotel n Kloetinge zat was!
Een Zeeuw (27-4-2024 om 15:22)
Wat een kneus deze verdachte, heeft zeker niks beters te doen denkik...sterkte voor slachtoffer! Werd dienaren doen ook alleen maar hun werk totaal geen respect voor de overheid en uitvoerders is dit dus!
wallie (27-4-2024 om 14:51)
Hij zocht een slaapplek. Half jaartje logeren in Torentijd die droeftoeter.
VdVonck (27-4-2024 om 14:25)
Dan heeft hij toch uiteindelijk wat hij wilde: een kamer voor de nacht en dan ook nog voor nop!
Cookie-instellingen beheren