Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel en flinke schade bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2024, 23.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding tussen twee auto's is zondagavond op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij Vlissingen één persoon gewond geraakt. De voertuigen liepen flink wat schade op.


Twee personenauto's reden rond 20.40 uur over de Nieuwe Vlissingseweg richting de Sloebrug. Bij de kruising bij de oprit naar de Sloeweg ontstond door onbekende oorzaak een botsing tussen beide voertuigen waarbij één van de betrokkenen gewond raakte. Hij is door een ambulanceteam naar een ziekenhuis gebracht.

Bergers van Kuzee en Quality Assistance Group kwamen ter plekke om de zwaarbeschadigde voertuigen te takelen. Een weginspecteur van de provincie heeft het wegdek schoongemaakt. De politie doet nog nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Rond 22.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (6-5-2024 om 12:53)
De stoplichten op dit kruispunt staan veels te strak afgesteld. Als er iemand heel traag wegrijd bij een van de stoplichten en een ander van de andere (kruisende kant) die groen krijgt is juist super vlot dan kun je dit krijgen. Rij er dagelijks en heb het zelf al verscheiden malen mogen aanschouwen dat het bijna fout ging.(al weet ik natuurlijk niet of dit de reden is voor deze specifieke aanrijding). Zelfde bij het kruispunt Oost-Souburg A58.
Peter (6-5-2024 om 10:54)
R, inderdaad, hoe krijg je het voor elkaar. En het is zeker niet zacht gegaan. Dat was een behoorlijke klapper. Ik had vorig jaar iemand achterop de bumper toen ik stikstond voor rood licht. Dat vond ik al bijzonder. Dat ging nog langzaam. Mooiste was dat de camera je dan ook nog flitst dus kan je ook nog de boete verwachten. En ja dat koste meer tijd die ongedaan te maken dan de schade te regelen. Maar als ik dit zie dan denk ik echt, wat ging hier mis? Dan heb ik echt mazzel gehad. Je zou maar zo`n idioot in je kofferbak krijgen.
vanpuffelen (6-5-2024 om 10:38)
Daar heeft er toch wel eentje goed zitten slapen .
Jaap (6-5-2024 om 10:12)
De klungels op de weg vieren weer hoogtij, zie iedere dag weer de berichten op HV Zeeland. Je mag blij zijn als je ze niet tegenkomt en weer veilig thuis mag komen.
R (5-5-2024 om 23:48)
Hoe krijg je t voor elkaar. Alles door verkeerslichten geregeld
Cookie-instellingen beheren