Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in tuin van woning Poortvliet

Toegevoegd: 10-05-2024, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Een personenauto is vrijdagochtend in Poortvliet van de Postweg (N286) geraakt en vervolgens in de tuin van een woning tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 08.45 uur toen het voertuig van Poortvliet richting Tholen reed. De automobilist haalde volgens de politie twee voertuigen in en moest vervolgens uitwijken voor een tegenligger. Via een slootje belandde de auto in de tuin van een naast de Postweg gelegen woning.

Ambulancemedewerkers hebben zich over de bestuurder van het voertuig ontfermd. Hij had verwondingen in het gezicht en is voor nader onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Op het eerste gezicht leek het letsel niet ernstig. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de Jeep uit de tuin getrokken en afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (10-5-2024 om 17:02)
Hoe veel moet je auto waard zijn om net als nu niet in de krant te staan met (bestuurder is gecontroleerd op drank en drugs)?
Ad Jonkers (10-5-2024 om 12:00)
Nieuw in het assortiment; een Jeep met groene vingers! Waarheid; een automobilist met veel haast.......
Cookie-instellingen beheren