Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist al slippend over parkeerterrein

Toegevoegd: 28-05-2024, 14.51 uur
Handhavers voerden ter plekke een controle uit.
Handhavers voerden ter plekke een controle uit.
© Foto: Handhaving Veere
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Handhavers hebben dinsdag een automobilist betrapt die al slippend bandensporen maakte op een parkeerterrein bij Westkapelle.

Surveillerende handhavers van de gemeente Veere reden over de Schelpweg (N287) tussen Domburg en Westkapelle toen ze witte rook zagen vanaf één van de parkeerplaatsen langs de duinen. Op het wegdek van de parkeerplaats bleken allemaal zwarte strepen te staan en het rook naar verband rubber, zo melden de handhavers op social media.

De politie werd erbij gehaald en samen werd een algehele controle uitgevoerd. "Hieruit is een conclusie getrokken waar wij mee verder kunnen", aldus de handhaving. De bestuurder zal nog een rekening ontvangen voor het verwijderen van het achtergebleven rubber.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (28-5-2024 om 18:27)
peter en f , ik ben het roerend met jullie eens, ik krijg in Nederland steeds meer de indruk dat ze echt onze laatste euro willen begint ( is al bezig ) een klote land aan het worden door bepaalde lui
kees 100 (28-5-2024 om 18:19)
Jeetje wat een super actie van die handhaving, dat alles op kosten van de belasting betaler, opruimen die amtenaren kan Wilders direct mee beginnen.
Jacob (28-5-2024 om 18:04)
Prima actie zulke aso rijders keihard aan pakken en Peter en ene f jullie zijn gewoon tegen alles wat met hadhaven
Douwe Dabert (28-5-2024 om 17:46)
Peter en f, mag ik bij jullie voor de deur mijn banden oproken ?
Zeeuw (28-5-2024 om 17:32)
Het moet niet gekker worden die smeriger playmobil komt wss wat te kort man man man
Ries (28-5-2024 om 17:13)
Iedereen is jong geweest. We hebben allemaal weleens een slippertje gemaakt. Ik zou de bestuurder een maandlang Gerben noemen en het verder bij een waarschuwing laten
Cookie-instellingen beheren