Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke files door ongeval op Zeelandbrug (N256)

Toegevoegd: 30-05-2024, 17.12 uur - Update: 30-05-2024, 19.43 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Zeelandbrug (N256) tussen Colijnsplaat en Zierikzee is donderdag aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd. Vanwege het incident moest de brug de volledig worden afgesloten. Dit zorgde voor flink wat verkeershinder.

Op de brug vond rond 16.30 uur een aanrijding plaats tussen een boodschappenbezorgbus en twee personenauto's. Meerdere betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Geen van allen hoefde naar het ziekenhuis. Wel was de schade fors. Alle voertuigen moesten worden getakeld.

Volgens de verkeersdienst van de ANWB stond er rond 17.10 uur richting Zierikzee een file van 8 kilometer. Deze zorgde voor een extra reistijd van 69 minuten. Richting Goes ging het om een file van 6 kilometer en een extra reistijd van 39 minuten. Rond 17.45 uur kon de Zeelandbrug weer worden vrijgegeven.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Baasje (30-5-2024 om 22:57)
@Henk: Dank voor deze waardevolle bijdrage. U kent alle chauffeurs van de Jumbo persoonlijk, begrijp ik
Henk (30-5-2024 om 20:26)
@Haal Langzaamrijders uit het Verkeer: Onzin! Als je achter op je voorligger botst, ben je altijd fout. Je hoort voldoende afstand te houden, zodat je nog kunt remmen om een aanrijding te voorkomen. Er zijn inderdaad vaak mafkezen die op de Zeelandbrug ineens van het gas afgaan, maar daar hoor je wel rekening mee te houden. En zulke beste chauffeurs heeft Jumbo niet hoor
Haal Langzaamrijders uit het Verkeer (30-5-2024 om 18:45)
Zonde. Jumbo is vrijwel de enige bestelbus die netjes rijd in het verkeer. Ik leg de schuld dan ook bij de andere weggebruikers, hoogstwaarschijnlijk iemand helemaal vooraan die het nodig vind om 30 te rijden
Cookie-instellingen beheren