Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Fietsertje in botsing met auto 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 05-06-2024, 19.45 uur
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een fietsertje is woensdag aan het einde van de middag in 's-Heer Arendskerke in botsing gekomen met een auto. Gelukkig bleek het kind niet gewond te zijn geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.30 uur op de Noordweegseweg. Zowel de politie als een rapid responder van de ambulancedienst kwamen poolshoogte nemen.

Na onderzoek bleek dat het fietsertje geen verdere behandeling in het ziekenhuis nodig had. Zowel de auto als de fiets liepen bij de botsing lichte schade op.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (6-6-2024 om 10:52)
Misschien gewoon geen mensen aanrijden “auto”? Als je daadwerkelijk zo denkt lijkt mij het een heel goed idee dat je snel je rijbewijs inlevert, zoniet vrijwillig dan gedwongen en dat we je auto ritueel verbranden…. Wat een in en in trieste gedachtegang; eng meer eigenlijk!…
fietser (6-6-2024 om 10:02)
@auto, met kinderen in het verkeer, moet je heel alert zijn. Hun denkvermogen kan afgeleid worden door andere dingen en een ouder heeft ook de plicht om een persoonsverzekering af te sluiten (WA). Is het kind de schuld (bewezen) dan wordt de schade vergoed. Een mens dat ongewild met een ongeval te maken krijgt is altijd een (klein) trauma. Gelukkig alleen schade aan materiaal en geen verwondingen. Sterkte voor betrokkenen.
Auto (5-6-2024 om 23:37)
Het lullige is dat de automobilist altijd financieel de klos is en niet de ontvangers van de kinderbijslag.
Cookie-instellingen beheren