Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen gezien bij vechtpartij Grote Markt Goes

Toegevoegd: 08-06-2024, 09.36 uur
Vuurwapen gezien bij vechtpartij Grote Markt Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een vechtpartij op de Grote Markt in Goes zou vannacht mogelijk een vuurwapen zijn gezien. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

De politie kreeg vrijdagnacht omstreeks 04.00 uur de melding binnen van een vechtpartij op de Grote Markt in Goes. Hierbij zou onder andere met meubilair worden gegooid. Daarnaast zou er een vuurwapen zijn waargenomen.

De politie heeft met de zogenoemde BTGV een tweetal mannen aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Goes en een 25-jarige man waarvan geen woonplaats bekend werd. De beide mannen zitten nog vast voor nader onderzoek.

BTGV staat voor BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten. De verdachte wordt hierbij met korte en duidelijke bevelen bijvoorbeeld uit een auto ‘gepraat’ en vervolgens aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-6-2024 om 15:35)
Opmerkelijk is dat het "een goed verstaander heeft maar een half woord nodig" zoals meestal praten is met watten in de mond.
Rien (8-6-2024 om 12:55)
Ik weet in elk geval wat je bedoelt `Iemand`, een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. En dit probleem wordt alleen maar groter zolang ze alles maar binnen halen, nou ja we hebben weer kunnen stemmen van de week dus mischien helpt dat nog een beetje.
Timsalabim (8-6-2024 om 12:19)
Een vuurwapen kan je vrij makkelijk kopen in het buitenland want in sommige landen zijn die gewoon legaal. Ook komen ze vaak uit landen waar oorlog is geweest..
Iemand (8-6-2024 om 09:44)
Geen woonplaats dan weet je al genoeg, dit probleem wat niet benoemd mag worden is wel een van de grootste van west-Europa. En hoe komen die mensen zo makkelijk aan wapens de hele tijd?
Cookie-instellingen beheren