Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motoren in beslag genomen na achtervolging Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-06-2024, 10.36 uur
Motoren in beslag genomen na achtervolging Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – De politie heeft zaterdagavond na een achtervolging twee motoren van jongemannen uit Groot-Brittannië in beslag genomen. Beide mannen zijn ook aangehouden.

De politie laat weten dat de agenten rond 21.15 uur op de Muidenweg twee motoren op hoge snelheid zag rijden. Daarbij trok ook één van de bestuurders een wheelie. De kentekenplaten waren niet goed zichtbaar en de mannen negeerden een stopteken en vlogen er op een hoge snelheid vandoor.

Eén van de mannen liet zijn motor achter. Na een korte achtervolging is hij staande gehouden. Toen kwam ook de andere motorrijder er bij. Beide motoren zijn door de politie in beslag genomen en de rijbewijzen zijn ingevorderd. De politie heeft de mannen (25,27 uit Groot Brittannië) aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (9-6-2024 om 14:47)
@Willem: waarschijnlijk hetzelfde tuig dat een half uur lang rondgereden heeft in Zoutelande en omgeving. Er zijn bij de politie veel meldingen binnengekomen uit het gebied tussen Vlissingen en Zoutelande. Onbegrijpelijk dat er geen enkele handhaving is op snelheid en geluid, de aso’s onder de motorrijders gaan al jaren vrijuit. Het is te hopen dat ze eens een boom of lichtmast tegenkomen, en motor meteen in de metaalpers.
Willem (9-6-2024 om 13:16)
Zojuist een stuk of 30 motoren tegen de 150 km/h en harder over de Nieuwe Vlissingseweg zien racen... Niet normaal, ook die gillende teringherrie. Niets tegen motoren, maar niet zo. Op dat moment dacht ik : in beslag nemen en vernietigen, hier mist niemand iets aan.
Rien (9-6-2024 om 12:20)
Voorbanden zijn ook niet goedkoop tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren