Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie opent jacht op overlastgevende scooters en motoren in Axel

Toegevoegd: 13-06-2024, 20.17 uur
Politie opent jacht op overlastgevende scooters en motoren in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - De laatste tijd komen er bij de politie vanuit Axel meerdere klachten binnen van gevaarlijk rijgedrag door bestuurders van scooters en motoren. De politie vraagt om informatie over deze bestuurders.

De politie heeft ondertussen al een paar keer achter deze bestuurders aangezeten. Maar omdat de bestuurders zulke grote risico’s nemen, is dit vooralsnog zonder resultaat. Vaak rijden deze bestuurders zonder kentekenplaat, verzekering of rijbewijs.

Vanmiddag werd er in Axel een bromfietser staande gehouden. Hij bleek geen rijbewijs te hebben. De bromfiets is meegenomen naar het bureau voor een rollerbankcontrole.

De politie is op zoek naar informatie over deze overlastgevers. De politie wil graag woonadressen, kentekens of namen van de bestuurders hebben en roept op om deze informatie met de politie te delen. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0900-7000.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (14-6-2024 om 12:19)
Meschien een idee voor in Zeeland een motor /auto circuit
ikke (14-6-2024 om 11:12)
wat dacht je o.a. van de Nieuwe Vlissingseweg, de Nieuwe Zuidbeekseweg. staan meer zwarte als witte strepen op. En dan spreken we niet van die gek die s nachts op scooter met veel herrie rondrijd in Papegaaienburg en omgeving maar politie zie je niet
John (14-6-2024 om 11:00)
Waarom alleen Axel? Dit is een groot probleem! Iedere motor/brommer die te veel lawaai produceert in beslag nemen en retour zenden als geperst pakketje. Ben helemaal klaar met mn motoren die even langs komen scheuren. Dit gaat een keer mis...
Mar (14-6-2024 om 10:09)
Nu nog niet gezien, maar op de parking bij de AH met nieuwe scooter, met blauw plaatje? Op het achterwiel over de parking tussen de geparkeerde auto's en langs de bus. Of ook gewoon met de fiets over het zebrapad en dan voorrang afdwingen? Overal heb je van de gasten, die denken dat hen weinig kan gebeuren.
Hein (14-6-2024 om 08:34)
medio 9 juni 2024 omstreeks 17.30 regio Sluiskil, in de polder op visartpolderdijk komende van de oude bontepolderstraat een gele crossmotor, zonder kenteken die vervolgens opogingen deed om op achterwiel te rijden. Had n iet in de gasten dat ik achter hem reed met de auto. Nadat ik claxoneerde ging hij er met een gang van boven de 100 er vandoor en vloog richting Vogelschordijk.
Ja-Ja (14-6-2024 om 07:08)
Van politie Middelburg mag je rijden zonder APK en geen verzekering. Na tip aan politie doen ze daar niets mee!
Cookie-instellingen beheren