Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten in burger betrappen fietsendief op heterdaad

Toegevoegd: 20-06-2024, 14.45 uur
Agenten in burger betrappen fietsendief op heterdaad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een 42-jarige man is woensdag rond 14.45 uur op heterdaad aangehouden voor het stelen van een elektrische fiets. Dit gebeurde toen politieagenten in burger een surveillance-actie hielden in Domburg.

De afgelopen tijd zijn veel fietsen gestolen in Zeeland. Daarom waren agenten bewust onopvallend op pad gegaan, in de hoop om op verdachte situaties te stuiten. De agenten stonden op de uitkijk en na ongeveer twee uur betrapten zij een fietsendief bij 't Groentje in Domburg.

Tijdens het fouilleren van de verdachte troffen ze meerdere lopers aan, waarmee je een fietsslot kunt forceren. De fiets is inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar, zo laat de politie weten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (20-6-2024 om 19:57)
Behalve dan de AXA SL7 EN 9, ontwerpfout, met een loper gewoon te openen(en toen toch goedgekeurd door de verzekering). Deze SL7 heeft mij een fiets gekost, was net 3 weken uit de verzekering. Nu altijd alles extra op slot en met een (goedgekeurd) extra dik(en duur)vouwslot erbij, en altijd ergens aan vast. Maar met die haakse slijpers op accu van vandaag de dag durf je eigenlijk je elektrische fiets negens meer te laten staan. Los van de sloten opmerking.....goede actie deze keer van de politie, kudos...
yep (20-6-2024 om 19:34)
Na een jaar of 20 , gaat er een licht branden, bij de politie.......
Pdw. (20-6-2024 om 18:15)
Met een extra en beter slot, bv een AXA slot kun je veel ellende voorkomen. De verzekeraars gaan de regels hieromtrent aanscherpen.
Corrie (20-6-2024 om 16:25)
Een heterdaadje dat moest meer zo zijn
Jaap (20-6-2024 om 15:13)
Het is schering en inslag met diefstal van en pogingen tot in Domburg bij het Groentje. Goed dat er onopvallende agenten ingezet worden om dieven op heterdaad te betrappen. Zo nu en dan opvallende agenten rond laten lopen kan ook geen kwaad.
Cookie-instellingen beheren