Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man vlucht via tuinen voor politie

Toegevoegd: 26-06-2024, 08.28 uur
Dronken man vlucht via tuinen voor politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben vannacht de handen volgehad aan een dronken man die die via tuinen probeerde ontkomen.

Agenten gingen op pad nadat was gemeld dat een dronken en mogelijk verwarde man over straat liep. Toen de politie arriveerde, zou de man in de struiken hebben gezeten. Op het moment dat de agenten de door omstanders aangewezen plek benaderden, zette de man het op een lopen. Hij had op dat moment een bezemsteel vast, maar omdat deze kennelijk zijn vluchtpoging belemmerde, liet hij deze al snel achter.

"Nadat wij hem sommeerden te blijven staan, besloot hij dat vooral niet te doen en klom hij over een poort en een tuinhek en door verschillende tuinen. Uiteindelijk werd een bos bamboe hem teveel en zat hij als een rat in de val", zo vertelt de politie op social media. Na controle bleek de man onder invloed van alcohol te zijn.

De man kreeg boetes voor het zich bevinden op verboden terrein, het niet op eerste vordering tonen van een identiteitsbewijs en openbare dronkenschap. De politie heeft de man thuis afgezet.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren